Det skal du bruge:
– 1 æg
– 100 g rørsukker
– 4 spsk. cremefraiche 18 %
– 50 g blødt smør
– 100 g hvedemel
– 1 tsk. bagepulver
– 50 g hvid chokolade
Mælkechokoladecreme:
– 100 g mælkechokolade
– 2 dl piskefløde
– 2 spsk. smør
Sådan gør du:
Varm ovnen op til 200°. Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Rør cremefraiche og smør i. Rør mel og bagepulver i, til du har en ensartet dej. Hak den hvide chokolade, og vend den i dejen. Fordel dejen i smurte forme, og bag kagerne midt i ovnen i 8-10 minutter.
Mælkechokoladecremeen:
Hak chokoladen fint. Kog fløden op, og hæld den over chokoladen i en stor skål. Rør godt, så al chokoladen smelter. Stil skålen med chokoladeblandingen i fryseren i 1 time, så den sætter sig. Pisk chokoladeblandingen op til en creme, og fyld den på sprøjteposen.
Dekorér hver kage med en lille top chokoladecreme, og servér kagerne med en kop kaffe eller te til.
(12 stk i denne opskrift)
Hej Vibeke!
Det er simpelthen en super opskrift på chokolade muffins – både manden og børnene var vilde med dem!
Hej Stine, det er jeg så glad for at høre.
God dag til dig og familien!